TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) csütörtökön megtartott közgyűlése Turi Dénes korábbi alelnököt választotta a szövetség elnökévé, elődje, Demján Sándor az OTSZ örökös tiszteletbeli elnöke lett - közölte az OTSZ.

A tagszervezetek a közgyűlésen kinyilvánították, hogy támogatják a közösen kialakított integrációs célokat és stratégiát, és fontosnak tartják, hogy ez a szektor valamennyi tagjának összefogásával valósuljon meg.

A közgyűlés elfogadta a szövetség 2017. évi munkaprogramját és költségvetését, egyben hangsúlyozta az érdekképviseleti tevékenység fontosságát az integrációs együttműködés újragondolása és az annak alapján kialakítandó integrációs feladatmegosztás szem előtt tartásával.

Bártfai-Mager Andrea postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztos Demján Sándor érdemeit méltatva azt mondta, tudásának megosztása, javaslatai és kritikái nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a takarékszövetkezeti integráció kormány által elfogadott stratégiája teljes mértékben tükrözi a szektor céljait és értékeit, az integrációban pedig minden eddiginél hangsúlyosabban érvényesülnek a takarékszövetkezetek elképzelései és szándékai.

Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója a közlemény szerint hangsúlyozta: az elmúlt néhány hónapban sikerült helyreállítani a szövetkezeti hitelintézeti integráció egységét, ami a legfontosabb feltétele annak, hogy a közösen elfogadott stratégiát végre is tudják hajtani.

A közgyűlés új elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat választott a szervezet élére. Az öttagú elnökség tagjai: Kriston Krisztián, a Sajóvölgye Takarékszövetkezet elnök-ügyvezető igazgatója, Leövey Péter, a Kelet Takarékszövetkezet alelnök-ügyvezető igazgatója, Matusich Ágnes, a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója és Varga Antal, az OTSZ ügyvezetője.

A felügyelő bizottság tagjai: Józsa Zsigmond, a Fókusz Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója (az fb elnökeként), Palotainé Varga Beatrix, a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezető igazgatója és Seemann Erika, a Hungária Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.