2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kozári István lesz az Origo Zrt. új kereskedelmi igazgatója, a szakember augusztus elején veszi át a posztot.

Kozári István

2010. augusztus 2-től Kozári István vezeti az Origo Zrt. kereskedelmi területét. Kozári István munkába állásáig az Origo Zrt. sales csapatát változatlanul Novák Péter általános vezérigazgató-helyettes irányítja.

Kozári István közgazdászként szerzett diplomát pénzügyi területen, majd karrierjét az Unilever Magyarország Kft.-nél kezdte. 2001-ben csatlakozott az Initiative médiaügynökséghez media vásárlóként . Médiatervezőként, majd csoportvezetőként számos hirdetővel volt alkalma együtt dolgozni. A legtöbb időt, az Unilever márkáinak stratégiai és taktikai tervezésével töltött. Jogot hallgatott Pécsett, illetve hosszabb időt töltött Zágrábban, a DMS ügynökségnél, ahol szintén ügyfélkapcsolatokért felelt.

A kommunikáció tervezés mellett a a kommunikációval kapcsolatos piackutatás is kedvelt területei közé tartozik, a MAKSZ kutatói fórumának annak indulásától kezdve.tagja volt, illetve tagja az ESOMAR-nak is.

2006-ban kezdett el intenzívebben foglalkozni a digitalis médiában rejlő lehetőségekkel az Initiative digitalis és online üzletágának vezetőjeként. 2008 decemberétől az IPG csoport ujonnan alakított Fastbridge Magyarországnevű digitalis és online médiaügynökségének ügyvezetője. Az innovativ digitalis kommunikációs megoldások lelkes híve, rendszeres résztvevője szakmai fórumoknak, konferenciáknak.

A MAKSZ online szekciójának elnöki posztja mellett tagja az IAB elnökségének.

További karrier híreket az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!