2010. június 8. 06:22

A Renault dél-koreai leányvállalata a Renault Samsung Motors (RSA) a Nissan autógyárral közösen vásárlási szándéknyilatkozatot nyújtott be a SsangYong autógyárra - közölte a Renault szóvivője Párizsban. Az ajánlat részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A SsangYong eladásainak 2008-tól tartó csökkenése miatt súlyos pénzügyi helyzetbe került. Gondjait csak fokozta a világgazdasági válság kitörése és dolgozóinak az elbocsátások elleni tiltakozásul tavaly nyáron szervezett 77 napig tartó  sztrájkja.

A SsangYong szerint több autógyártó is kifejezte már befektetési szándékát, ezeket azonban nem nevezte meg.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.