<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Radio Bridge Média Limited vásárolta meg a Kisalföld és a Délmagyarország című megyei napilapokat is tulajdonló NNG-Hungary Kft.-t.

A Bors című bulvárlap kiadóját is birtokló Radio Bridge Média Limited szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy tavaly december 20-án megvásárolta az NNG-Hungary Kft.-t, amelynek tulajdonában van a két megyei napilap mellett több hirdetési kiadvány és az ezeket megjelentető, győri székhelyű kiadó vállalat, a Lapcom Kft. is.

A céginformációs adatok szerint a Kajmán-szigeteken bejegyzett társaság közölte azt is: a lapok kiadásával továbbra is a Lapcom Kft.-t bízza meg.

Mint arról korábban az mfor.hu is beszámolt, a Lapcom, illetve annak tulajdonosa, a Daily Mail médiacsoport az elmúlt időszakban gyakorlatilag felszámolta magyarországi érdekeltségeit. A társaság ugyanis a két nagy megyei napilap mellett a tulajdonában álló internetes (listing) siteokat is értékesítette. A legnagyobb hazai autókereskedelmi oldalát, a hasznaltauto.hu-t a Schibsted Classified Media vásárolta meg. A Lapcom másik nagy hirdetési oldalát, a Workania állásportált pedig a finn Alma Media vette meg.

MTI/mfor.hu