1p

Mészáros Lászlót nevezte ki a Volánbusz Zrt. vezérigazgatójának március 23-i hatállyal a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) igazgatósága - közölte a vagyonkezelő.

A közlemény szerint az MNV Zrt. igazgatósága 2010. szeptember 3-án megszüntette Pekli Ferenc, a Volánbusz Zrt. korábbi vezérigazgatója munkaviszonyát, egyúttal megbízta Pongrácz Barbara gazdasági igazgatót a vezérigazgatói feladatok ellátásával.

Az MNV Zrt. hétfői döntése következtében, valamint egy tag visszahívása miatt megváltozott a Volánbusz Zrt. igazgatóságának összetétele. A két megüresedett helyre az MNV Zrt. Mészáros László vezérigazgatót és Vereczkey Zoltánt, a VÁTI Nonprofit Kft. vezérigazgatóját választotta meg.

Az MNV Zrt. mint a társaság kizárólagos tulajdonosa elvárja az autóbusz-közlekedési cég hatékony és gazdaságos működtetését, valamint a gazdálkodási és szerződési gyakorlat átláthatóságát - áll a közleményben.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!