<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ennek a cégnek a kezében van a Hunguest Hotels 70 és az Opimus 40 százaléka.

Átrendezik a részvényesek a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. tulajdonosi szerkezetét. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn este közzétett bejelentés értelmében Mészáros Lőrinc magánszemélyként 53 százalékos tulajdonrészt szerez, a Konzum Nyrt. pedig közvetlen módon 24-ről 47 százalékra növeli befolyását az alapkezelőben.
 
Ezekkel a "szörnyekkel" közlekednek a világ vezetői 

A BÉT honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Konzum Management Kft. eladja a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt.-ben lévő teljes, 76 százalékos tulajdonrészét. A tranzakcióval a Konzum Nyrt. 47 százalékra növeli befolyását az alapkezelőben, 53 százalékot pedig magánszemélyként Mészáros Lőrinc vásárol meg. A szerzésekhez a Magyar Nemzeti Bank engedélye is szükséges. 

A Konzum Befektetési Alapkezelő jelenleg a nyilvános Konzum RE Intézményi Ingatlanbefektetési Alap, továbbá a Konzum PE Magántőkealap vagyonának kezelését végzi. A Konzum PE Magántőkealap lényegi vagyona a Konzum Nyrt. 45 százalékos, a Hunguest Hotels Zrt. 70,2 százalékos, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyását követően pedig az Opimus Group Nyrt. 40,4 százalékos tulajdonából áll.
 
mfor.hu 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.