2017. december 30. 12:22

8 oldalas hirdetést tett közzé a MÁV a Mészáros érdekeltségébe tartozó vidéki lapokban.

Nyolcoldalas hirdetési melléklet jelent meg az ország több vidéki napilapjában december 30-án, szombaton. Az biztos, hogy a Somogy, a Békés és a Vas megyei nyomtatott lapokban megjelentek a Fejlődik a vasút szlogenű hirdetések, illetve fut ilyen hirdetési kampány a vasi vaol.hu, a zalai zaol.hu, a Veszprém megyei veol.hu, a Fejér megyei feol.hu honlapokon, továbbá a dunaújvárosi duol.hu weboldalon - írja az index.hu.

Flirt vonat

A lapokat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks adja ki. A nyilvánosan elérhető információk szerint listaáron a Somogy Megyei Hírlapban 1,368 millió forint egy oldalnyi hirdetés, míg a Békés megyeiben 1,272 millió, ami az Index szerint 10,9 és 10,1 millió forintot jelentene a nyolc oldallal számolva (bár ilyen nagy megrendelés esetén nyilván járt kedvezmény).

A hirdetésekben a vasúttársaság egyebek mellett azzal a helyben valószínűleg cseppet sem fontos információval büszkélkedik, hogy Budapest elővárosában már 123 Flirt motorvonat jár, emellett az online jegyvásárlás és külföldi utazások lehetőségére hívja fel a figyelmet, valamint munkaerőt is toboroz. A 8 MÁV-os oldalból 5 klasszikus hirdetés, míg további három egész oldalas pr-cikk, ismét csak arról, hogy már milyen sok fővárosi elővárosi Flirt van (és még több lesz), továbbá hogy lehet online jegyet venni és külföldre utazni vonattal.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.