<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

8 oldalas hirdetést tett közzé a MÁV a Mészáros érdekeltségébe tartozó vidéki lapokban.

Nyolcoldalas hirdetési melléklet jelent meg az ország több vidéki napilapjában december 30-án, szombaton. Az biztos, hogy a Somogy, a Békés és a Vas megyei nyomtatott lapokban megjelentek a Fejlődik a vasút szlogenű hirdetések, illetve fut ilyen hirdetési kampány a vasi vaol.hu, a zalai zaol.hu, a Veszprém megyei veol.hu, a Fejér megyei feol.hu honlapokon, továbbá a dunaújvárosi duol.hu weboldalon - írja az index.hu.

Flirt vonat

A lapokat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks adja ki. A nyilvánosan elérhető információk szerint listaáron a Somogy Megyei Hírlapban 1,368 millió forint egy oldalnyi hirdetés, míg a Békés megyeiben 1,272 millió, ami az Index szerint 10,9 és 10,1 millió forintot jelentene a nyolc oldallal számolva (bár ilyen nagy megrendelés esetén nyilván járt kedvezmény).

hirdetés

A hirdetésekben a vasúttársaság egyebek mellett azzal a helyben valószínűleg cseppet sem fontos információval büszkélkedik, hogy Budapest elővárosában már 123 Flirt motorvonat jár, emellett az online jegyvásárlás és külföldi utazások lehetőségére hívja fel a figyelmet, valamint munkaerőt is toboroz. A 8 MÁV-os oldalból 5 klasszikus hirdetés, míg további három egész oldalas pr-cikk, ismét csak arról, hogy már milyen sok fővárosi elővárosi Flirt van (és még több lesz), továbbá hogy lehet online jegyet venni és külföldre utazni vonattal.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.