TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hétfőn délután a BÉT honlapján tették közzé a tulajdonosi bejelentéseket, mely alapján lényegében "házon belüli" tranzakciók miatt kellett három kereskedési napra is felfüggeszteni az Opimus-részvényekkel való kereskedést.

Tőzsdezárás előtt nem sokkal közzétette a bejelentését a BÉT honlapján az Opimus Nyrt. és a Konzum Nyrt. is, melyek alapján joggal mondhatjuk: sok hűhó semmiért. Miközben ugyanis a Konzum csak a hétfői kereskedési napra kérte a részvények kereskedésének felfüggesztését, addig az Opimus az árfolyamot esetlegesen befolyásoló bejelentés miatt már múlt hét csütörtökön kérte azt, így a részvényeikkel három napon keresztül nem lehetett kereskedni.

A közzétételek alapján ugyanis mindössze annyi történt, hogy az Opimus Nyrt.-ben korábban 14 százalékos tulajdonrészt szerző Konzum Management Kft. kiszállt a cégből, minden részvényét eladta. A vevő pedig nem volt más, mint a Konzum PE Magántőkealap. Vagyis lényegében cégcsoporton belüli részvénytranzakciónak lehettünk most szemtanúi.

A Konzum PE Magántőkealap volt az az egyik csoport, mely Leisztinger Tamás Hunguest Hotels részvényeit megvette.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.