TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Naná, hiszen a Konzumé a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában.

Annyira elképesztőket mennek Mészáros Lőrinc részvényei, hogy még a Bloomberg is felfigyelt rájuk, szúrta ki a 24.hu.

Idén eddig a Konzum részvényei 1820, az Opimus részvényei pedig közel 254 százalékot erősödtek, a felcsúti reneszánsz ember cége fél év alatt megötvenszereződött, ezzel pedig a Konzum a csúcsra jutott, most ott tart, hogy

a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában.

Ezt már a Bloomberg sem hagyhatta szó nélkül, így hosszú cikkben járták körül a jelenséget - nem megfeledkezve arról, hogy Mészárosnak hogyan is sikerült a csúcsra törnie.

Ennek kapcsán az amerikai lap beszámol arról, hogyan sikerült Mészárosnak egyszerű gázszerelőből követhetetlen ütemben gazdagodó üzletemberré válnia - kiemelve ebben Orbán Viktor feltételezhető szerepét. A szövegből nem marad ki, hogy a felcsúti polgármester sikerszériája akkor kezdődött, amikor Orbán összeveszett Simicska Lajossal, és ennek kapcsán arról is írnak, hogy az ellenzék előszeretettel nevezi "pénztárosnak" Mészárost.

A cikk szerzője nem ment el a tény sem, hogy őrületes sikerei kapcsán Mészáros nemrég azt mondta, “talán okosabb mint Zuckerberg”, a Facebook alapítója, bár a cikk szerint nem ez állhat a nagy fellendülés hátterében, hanem a már említett Orbán-barátság.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.