2017. július 25. 08:58

Naná, hiszen a Konzumé a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában.

Annyira elképesztőket mennek Mészáros Lőrinc részvényei, hogy még a Bloomberg is felfigyelt rájuk, szúrta ki a 24.hu.

Idén eddig a Konzum részvényei 1820, az Opimus részvényei pedig közel 254 százalékot erősödtek, a felcsúti reneszánsz ember cége fél év alatt megötvenszereződött, ezzel pedig a Konzum a csúcsra jutott, most ott tart, hogy

a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában.

Ezt már a Bloomberg sem hagyhatta szó nélkül, így hosszú cikkben járták körül a jelenséget - nem megfeledkezve arról, hogy Mészárosnak hogyan is sikerült a csúcsra törnie.

Ennek kapcsán az amerikai lap beszámol arról, hogyan sikerült Mészárosnak egyszerű gázszerelőből követhetetlen ütemben gazdagodó üzletemberré válnia - kiemelve ebben Orbán Viktor feltételezhető szerepét. A szövegből nem marad ki, hogy a felcsúti polgármester sikerszériája akkor kezdődött, amikor Orbán összeveszett Simicska Lajossal, és ennek kapcsán arról is írnak, hogy az ellenzék előszeretettel nevezi "pénztárosnak" Mészárost.

A cikk szerzője nem ment el a tény sem, hogy őrületes sikerei kapcsán Mészáros nemrég azt mondta, “talán okosabb mint Zuckerberg”, a Facebook alapítója, bár a cikk szerint nem ez állhat a nagy fellendülés hátterében, hanem a már említett Orbán-barátság.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.