<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Egész napra felfüggesztették a Konzum-részvények kereskedését a tőzsdén.

A BÉT honlapján jelent meg a tájékoztatás miszerint a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Konzum Nyrt. részvényeinek kereskedését a mai napra felfüggesztették, vagyis várhatóan valamilyen jelentősebb, kereskedést befolyásoló információt fognak napvilágra hozni.

A Konzum-papírokkal párhuzamosan a CIG Pannónia Életbiztosító részvényeinek kereskedését is felfüggesztették egész napra.

Abból, hogy mindkét cég papírjait egyszerre ugyanazon időtartamra függesztették fel, várhatóan közös bejelentésre számíthatunk, melynek témáját csak tippelni lehet. Ez lehet felvásárlás, közös fejlesztés, vagy egyéb együttműködés is. 

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.