<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jelentős beruházásokra készül a Pappas Auto Magyarország. Friedrich Lixl ügyvezető igazgató szerint középtávon a magyarországi gépjármű-kereskedelem ismét fellendülhet, ezért komolyabb fejlesztésekbe is kezd a közeljövőben a több autómárkát is forgalmazó társaság, írja a Világgazdaság.

A vidéki telepek felújítása mellett két, XI. kerületi beruházásra 14-15 milliárd forintot szánnak. Az összeg legnagyobb részét, 50 millió eurót fordítanak majd a Budaörsön megvalósuló új telephely felépítésére.

A két ütemben megvalósuló építkezés során egy új bemutatóterem és szerviz mellett irodákat, szállodát és bevásárlóközpontot hoznak létre. A cég tavaly több mint egymilliárd forinttal, 41,9 milliárd forintra növelte árbevételét, az idei terv pedig 44,2 milliárd forintnyi forgalom.

Az általános visszaesés ellenére - elsősorban a Kia modellek árusításának megkezdésének köszönhetően - 15 százalékkal nőtt a darabszám, de erre az évre szintén két számjegyű növekedést terveznek, számol be a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.