<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A benyújtott adatsorok közül semmit nem tudott elfogadni a Magyar Televíziót felügyelő alapítvány kuratóriuma.

Se a Magyar Televízió (MTV) Zrt. idei üzleti tervét, se a társaság tavalyi mérlegbeszámolóját nem fogadta el hétfőn a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - tájékoztatott az ülés után a testület elnöke.

Az előbbi esetben - a bizonytalan bevételek és a magas kiadások miatt - a finanszírozást nem látták megoldhatónak azok, akik tartózkodtak vagy nemmel szavaztak, ugyanakkor az átdolgozásra nem érkezett javaslat - közölte Czeglédi László. Hozzátette: nem kapott többséget az idei adásidő-terv sem; mindegyik anyag néhány támogató voksot kapott és "nagyon sokan tartózkodtak" - közölte.

Az MTI-nek nyilatkozó Szabó László, Fidesz által delegált elnökségi tag arról beszélt: ő a vita során egyebek mellett azt kifogásolta, hogy túl nagy létszámmal, sok külső produkciót megvásárolva működik a társaság, amelynek pluszterhet jelent, hogy euróban meghatározott összegért bérlik a székházat, ráadásul a megállapodás ügye máig nem tisztázott.

Ez utóbbi kérdéssel kapcsolatban Czeglédi László úgy nyilatkozott: megkezdték a megállapodás dokumentumának beszkennelését, a legkésőbb várhatóan jövő hétfőn közzéteszik az interneten az anyagot.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.