2009. június 16. 05:01

A benyújtott adatsorok közül semmit nem tudott elfogadni a Magyar Televíziót felügyelő alapítvány kuratóriuma.

Se a Magyar Televízió (MTV) Zrt. idei üzleti tervét, se a társaság tavalyi mérlegbeszámolóját nem fogadta el hétfőn a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - tájékoztatott az ülés után a testület elnöke.

Az előbbi esetben - a bizonytalan bevételek és a magas kiadások miatt - a finanszírozást nem látták megoldhatónak azok, akik tartózkodtak vagy nemmel szavaztak, ugyanakkor az átdolgozásra nem érkezett javaslat - közölte Czeglédi László. Hozzátette: nem kapott többséget az idei adásidő-terv sem; mindegyik anyag néhány támogató voksot kapott és "nagyon sokan tartózkodtak" - közölte.

Az MTI-nek nyilatkozó Szabó László, Fidesz által delegált elnökségi tag arról beszélt: ő a vita során egyebek mellett azt kifogásolta, hogy túl nagy létszámmal, sok külső produkciót megvásárolva működik a társaság, amelynek pluszterhet jelent, hogy euróban meghatározott összegért bérlik a székházat, ráadásul a megállapodás ügye máig nem tisztázott.

Ez utóbbi kérdéssel kapcsolatban Czeglédi László úgy nyilatkozott: megkezdték a megállapodás dokumentumának beszkennelését, a legkésőbb várhatóan jövő hétfőn közzéteszik az interneten az anyagot.

MTI/Menedzsment Fórum 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!