TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A benyújtott adatsorok közül semmit nem tudott elfogadni a Magyar Televíziót felügyelő alapítvány kuratóriuma.

Se a Magyar Televízió (MTV) Zrt. idei üzleti tervét, se a társaság tavalyi mérlegbeszámolóját nem fogadta el hétfőn a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - tájékoztatott az ülés után a testület elnöke.

Az előbbi esetben - a bizonytalan bevételek és a magas kiadások miatt - a finanszírozást nem látták megoldhatónak azok, akik tartózkodtak vagy nemmel szavaztak, ugyanakkor az átdolgozásra nem érkezett javaslat - közölte Czeglédi László. Hozzátette: nem kapott többséget az idei adásidő-terv sem; mindegyik anyag néhány támogató voksot kapott és "nagyon sokan tartózkodtak" - közölte.

Az MTI-nek nyilatkozó Szabó László, Fidesz által delegált elnökségi tag arról beszélt: ő a vita során egyebek mellett azt kifogásolta, hogy túl nagy létszámmal, sok külső produkciót megvásárolva működik a társaság, amelynek pluszterhet jelent, hogy euróban meghatározott összegért bérlik a székházat, ráadásul a megállapodás ügye máig nem tisztázott.

Ez utóbbi kérdéssel kapcsolatban Czeglédi László úgy nyilatkozott: megkezdték a megállapodás dokumentumának beszkennelését, a legkésőbb várhatóan jövő hétfőn közzéteszik az interneten az anyagot.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.