1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mobilszolgáltatást indít a Walt Disney Japánban a Softbankkal közösen, hogy népszerű rajzfilm-karaktereivel szerezzenek piaci részesedést a mobilpiacon.

A Disney helyi leányvállalata azzal fordult az ország kommunikációs minisztériumához, hogy 2008 tavaszán elindítja mobilszolgáltatását, melyhez a hálózatot a Softbanktól lízingelnék, jelentette be a két vállalat.

A Disney valószínűleg rajzfilm-karakterekkel díszített telefonokat, valamint exkluzív multimédiás tartalmat kínál majd az előfizetőinek. A Disney-telefonokat a Softbank Mobile 2400 üzletén keresztül fogják értékesíteni, írja a CNN Money.

A japán mobilpiacot az NTT DoCoMo, a KDDI Corp és a Softbank Mobile uralja, így egy új szolgáltatás elindítása hatalmas kezdeti befektetést jelentene. A Softbank tavaly indította el szolgáltatását Japánban, miután 12,8 milliárd euróért megvette a Vodafone helyi leányvállalatát.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!