1p

A CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy új irodát nyitott a montenegrói Budvában. A balkáni ország a közép-kelet-európai térség egyik leggyorsabban fejlődő piaca, a kereskedelmi ingatlanpiacában rejlő potenciál pedig nagyon vonzó a CBRE nemzetközi ügyfelei számára.

A Nikola Cetkovic által vezetett új CB Richard Ellis iroda teljes körű kereskedelmi ingatlan-tanácsadást kínál majd a helyi piacra belépő ügyfeleknek. A Montenegrói Központi Bank 2008. októberi adatai szerint a január és szeptember között érkező külföldi tőke 40 százaléka ingatlanba áramlott.

Az új iroda megnyitásával a nemzetközi ingatlan-tanácsadó tovább szélesíti közép-kelet-európai platformját az után, hogy idén felvásárolta a román Euriskót és irodát nyitott Ukrajnában, áll a társaság közleményében.

„Az uniós források rendelkezésre állnak, hogy javítsák Montenegró infrastruktúráját, és a globális válság ellenére az ország - növekedési potenciálját tekintve - a régió egyik legfontosabb célpontja” közölte Andreas Ridder, a CBRE közép-kelet-európai régióért felelős elnöke.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!