TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nem lehet húzni-halasztani a gázárak rendezését - mondta Mosonyi György, a Mol vezérigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a Mol nagyon jó elsőháromnegyed évi teljesítményében jelentős szerepet játszott, hogy a gázüzletág tűrhető állapotba került. A jó piaci teljesítménytől messze van a gázüzletág, de legalább nem kell 100 milliárd forintnyi nagyságrendű veszteséggel számolni - derült ki Mosonyi György szavaiból. A vezérigazgató a sajtótájékoztatón elmondta: várhatóan december végére lezárul a Jukosszal közösen alapítandó cég engedélyezése. Ez a Mol számára 100 millió dolláros nagyságrendű beruházást jelent. Kőolaj érkezik majd a Mol számára, az orosz cég már elkezdte a közös terv végrehajtását.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.