1p

A felcsúti polgármester egyre több rutint szerez magának a szennyvízcsatorna-hálózatokat és szennyvíztelepeket érintő munkálatokban.

Még két hete sincs annak, hogy az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmények szerint összesen 14 milliárd forint értékű munkát nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalt Kft.-vel karöltve, most újabb projekt hullott az ölébe.

A keddi értesítőben megjelent hirdetmény szerint ezúttal egy 2,3 milliárd forintos projektet zsebelhetett be az M-E 2020 Konzoricum vezető tagjaként. A másik cég a korábban már említett EuroAszfalt Kft.

A feladat a KEHOP 2.2.2-15-2016-00091 azonosítószámú projekt keretében, Gyöngyös szennyvízcsatorna-hálózatának fejlesztési és a szennyvíztisztító telep korszerűsítési feladata lesz.

Az ajánlatkérő, a Nemzeti Fejlesztési Programiroda eredetileg 2,346 milliárdra becsülte a munka értékét, Mészárosék viszont ennél egy kicsivel olcsóbban, 2,33 milliárdért meg tudják csinálni.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!