2017. október 31. 09:07

A felcsúti polgármester egyre több rutint szerez magának a szennyvízcsatorna-hálózatokat és szennyvíztelepeket érintő munkálatokban.

Még két hete sincs annak, hogy az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmények szerint összesen 14 milliárd forint értékű munkát nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalt Kft.-vel karöltve, most újabb projekt hullott az ölébe.

A keddi értesítőben megjelent hirdetmény szerint ezúttal egy 2,3 milliárd forintos projektet zsebelhetett be az M-E 2020 Konzoricum vezető tagjaként. A másik cég a korábban már említett EuroAszfalt Kft.

A feladat a KEHOP 2.2.2-15-2016-00091 azonosítószámú projekt keretében, Gyöngyös szennyvízcsatorna-hálózatának fejlesztési és a szennyvíztisztító telep korszerűsítési feladata lesz.

Az ajánlatkérő, a Nemzeti Fejlesztési Programiroda eredetileg 2,346 milliárdra becsülte a munka értékét, Mészárosék viszont ennél egy kicsivel olcsóbban, 2,33 milliárdért meg tudják csinálni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.