TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A felcsúti polgármester egyre több rutint szerez magának a szennyvízcsatorna-hálózatokat és szennyvíztelepeket érintő munkálatokban.

Még két hete sincs annak, hogy az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmények szerint összesen 14 milliárd forint értékű munkát nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalt Kft.-vel karöltve, most újabb projekt hullott az ölébe.

A keddi értesítőben megjelent hirdetmény szerint ezúttal egy 2,3 milliárd forintos projektet zsebelhetett be az M-E 2020 Konzoricum vezető tagjaként. A másik cég a korábban már említett EuroAszfalt Kft.

A feladat a KEHOP 2.2.2-15-2016-00091 azonosítószámú projekt keretében, Gyöngyös szennyvízcsatorna-hálózatának fejlesztési és a szennyvíztisztító telep korszerűsítési feladata lesz.

Az ajánlatkérő, a Nemzeti Fejlesztési Programiroda eredetileg 2,346 milliárdra becsülte a munka értékét, Mészárosék viszont ennél egy kicsivel olcsóbban, 2,33 milliárdért meg tudják csinálni.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.