TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy most közzétett amerikai felmérés szerint az év végi bonuszok újra megjelennek az emberek jövedelmi tételei között.

A tavalyi igen gyenge év után az alkalmazott több, mint 60 százaléka kap év végi bonuszt, mint 2001-ben. A Mercer Human Resource Consulting által készített felmérés szerint a cégek 60 százaléka tervezi, hogy az év végén jutalmat ad a dolgozóinak, amely összegét tekintve legalább annyi, mint egy évvel korábban, illetve az esetek jelentős részében meg is haladja azt. Mindössze a vállalatok 15 százaléka kénytelen tovább húzni a nadrágszíjat, ezeknél nem éri el az összeg a korábban fizetettet.

A növekvő év végi bonusz a szakemberek szerint elsősorban annak köszönhető, hogy számos cég esetében a harmadik negyedéves eredmények javulást mutattak, amely a dolgozók javadalmazásában is meg fog mutatkozni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.