<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A magyar dolgozóknál csupán a kanadaikat érdekli jobban az olimpia egy frissen nyilvánosságra hozott felmérés résztvevő országai közül. E két ország munkavállalói közül vallották ugyanis a legtöbben, hogy munka közben követik az eseményeket.

A magyar dolgozók 38 százaléka mondta, hogy rendszeresen figyeli kedvencei mérkőzéseit az olimpián – derült ki a Monster nemzetközi közvélemény-kutató frissen nyilvánosságra hozott felméréséből. Ezzel a második helyen állnak a kutatásban részt vett országok közül, csupán a kanadai munkavállalókat érdeklik honfitársainknál jobban a játékok, náluk az alkalmazottak 40 százaléka állította, hogy követni fogja az eseményeket - írja az Online Recruitment állásportál.

A finnek közül némileg kevesebben (32 százalék) nézi a versenyeket, míg meglepetésnek mondható, hogy az egyesült királyságbeli munkavállalók csupán 9 százaléka vallotta, hogy minden lehetőséget megragad erre, 18 százalékuk pedig alkalmanként figyel a játékokra.

A francia dolgozók mutatták a legkisebb érdeklődést, 94 százalékuk válaszolta, hogy nem követi az eseményeket, ez valószínűleg egyebek között a labdarúgó Eb-n történt csúfos bukásuknak is köszönhető.

A Monster Worldwide Inc. internetes közvélemény-kutatásokat végez, amely során a nethasználók vélekedését méri fel olyan témákban, mint például karrier és gazdaság. Ezek a felmérések nem reprezentatívak, csupán a véletlenszerűen kiválasztott online felhasználók véleményét tükrözik.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.