Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nettó 2 milliárd 542 millió forintra becsüli a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az általa Az Új Széchenyi Terv kommunikációs tevékenységét támogató integrált közbeszerzés címmel kiírt nyílt tender ellenértékét - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő feladat négy részből áll. Ezek a következők: grafikai tervezés (342 millió forint), rendezvényszervezés (1,1 milliárd), médiavásárlás (1 milliárd), és végül közvélemény-kutatás (100 millió forint).

Az ajánlatkérő az ajánlattevő alkalmasságát árbevételhez, illetve konszolidált gazdálkodáshoz köti. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, mind a négy kategóriában, amelyekre külön-külön is lehet ajánlatot tenni. A megkötött szerződések 12 hónapra szólnak, de ugyanennyi idővel meghosszabbíthatók.

Az ajánlattételi határidő augusztus 31.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.