<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Hyundai Motor Group dél-koreai autógyártó kilátásba helyezte, hogy megduplázza az Egyesült Államokban tervezett beruházásainak az értékét.

A cég kedden azt közölte, hogy öt év alatt összesen 3,1 milliárd dollár befektetést hajtana végre gyárainak a korszerűsítésére, az önvezető gépkocsik kutatására és egy új gyár létesítésére.

Csung Dzsin-heng, a társaság elnöke cáfolta, hogy a megválasztott amerikai elnök álláspontja miatt döntött volna így a Hyundai.

Autót fából?

A közelmúltban a Toyota Motor Corp, a Ford Motor Co, a General Motors és a Fiat Chrysler is új amerikai beruházásokat jelentett be, miután a novemberben megválasztott amerikai elnök, Donald Trump importvámok kivetését helyezte kilátásba az amerikai piacra behozott, külföldön gyártott járművekre.

A Hyundai és Kia márkát gyártó Hyundai Motor Group azon autógyártók közé tartozik, amelyek csekély arányban gyártják helyben az Egyesült Államokban értékesített járműveiket.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.