3p

Kiütéses győzelmet arat vasárnap este a brazil válogatott Elefántcsontpart ellen a Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokságon - véli Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa. A másik meccsen a sokak számára szimpatikus észak-koreai válogatott a menedzser szerint viszonylag simán kikap majd Portugáliától.

Nyögvenyelős győzelemmel kezdett a vb-n Brazília, az örök esélyes csapat a szívós Észak-Koreát verte egy góllal. A csoport másik meccse kis híján unalomba fulladt, hiszen sem Elefántcsontpart, sem Portugália nem tudott gólt szerezni. A második körben viszont bízhatunk abban, hogy nem lesz tovább értelme taktikázni, így talán jobb meccset látunk majd.

Kitömhetik az elefántokat

A világbajnokság előtt a G-csoportot sokan halálcsoportnak titulálták, hiszen az Elefántcsontpart, Portugália, Brazília hármasból egyikük továbbjutása sem lenne meglepetés. Ehhez képest az első körben az ismeretlen Észak-Korea okozott sokaknak kellemes meglepetést azzal, hogy 55 percig tartották magukat a brazilok ellen.

Végül a dél-amerikaiak bedarálták a kommunista ország válogatottját, szoros meccsen 2:1-re győztek. Ezzel szemben Elefántcsontpart csalódást okozott azzal, hogy csak 0:0-ra volt képes Portugália ellen, ráadásul a két nagyágyú meccse kis híján unalomba fulladt.

Aki vasárnap este leül a tévé elé megnézni a Brazília-Elefántcsontpart meccset, az abban bízhat, hogy a második csoportkörben már kevésbé lesz értelme taktikázni, így talán egy jó meccset láthatunk. A BetClic internetes fogadóiroda a brazil győzelemre fizeti a legkevesebb pénzt: Kakáék sikere a tét 1,7-szeresét fizeti. Az elefántok győzelme ötszörös nyereménnyel kecsegtet, míg a döntetlen 3,5-szeres pénzt ér.

Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa az első körben egy pontot szerzett azzal, hogy eltalálta, a brazilok megverik Észak-Koreát. A menedzser szerint este brazil fieszta lesz Dél-Afrikában, hiszen a selecao 4:0-ra elgázolja Elefántcsontpartot. Ez pedig könnyen az afrikai válogatott kiesését jelentheti, hiszen az utolsó kör előtt mindössze egy pontja lenne. Ha bejön Balogh Levente tippje, akkor az harmincszoros nyereményt jelent a szerencséseknek a BetClicnél.Ronaldóék bedarálják a vörösöket


A csoport másik meccsén a portugálok csapnak össze Észak-Koreával hétfő kora délután. Már említettük, hogy a portugálok csak egy unalmas 0:0-ra voltak képesek Elefántcsontpart ellen, azonban a kommunista Korea elleni meccset talán komolyabban veszik már Cristiano Ronaldóék.

Észak-Koreát a világbajnokság előtt "sötét lóként" emlegették, hiszen a kommunista ország fiai 44 éve szerepeltek utoljára vb-n. Az első meccs alapján sokaknak kellemes meglepetést okozott a koreaiak szívós játéka, hiszen az 55. percig 0:0-ra álltak a sokkal esélyesebb brazilok ellen.

A BetClic oddsai alapján már egy esetleges koreai pontszerzés is hatalmas meglepetés lenne, hiszen már egy döntetlen esetén is 4,75-szörös pénz jár a fogadóknak. Egy koreai győzelem kilencszeres nyereséggel kecsegtet, míg a portugálok papírforma-sikere esetén a tét 1,33-szorosa jár vissza.

Balogh Levente szerint nem fognak gálázni Cristiano Ronaldóék ellen, a Szentkirályi főnöke 2:0-ás sikert vár a portugál válogatottól. Ha ezt az eredményt még a meccs előtt ezer forinttal megfogadjuk a BetClicnél, akkor a kilencven perc végén hatezer forint jár vissza.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!