<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Kiütéses győzelmet arat vasárnap este a brazil válogatott Elefántcsontpart ellen a Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokságon - véli Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa. A másik meccsen a sokak számára szimpatikus észak-koreai válogatott a menedzser szerint viszonylag simán kikap majd Portugáliától.

Nyögvenyelős győzelemmel kezdett a vb-n Brazília, az örök esélyes csapat a szívós Észak-Koreát verte egy góllal. A csoport másik meccse kis híján unalomba fulladt, hiszen sem Elefántcsontpart, sem Portugália nem tudott gólt szerezni. A második körben viszont bízhatunk abban, hogy nem lesz tovább értelme taktikázni, így talán jobb meccset látunk majd.

Kitömhetik az elefántokat

A világbajnokság előtt a G-csoportot sokan halálcsoportnak titulálták, hiszen az Elefántcsontpart, Portugália, Brazília hármasból egyikük továbbjutása sem lenne meglepetés. Ehhez képest az első körben az ismeretlen Észak-Korea okozott sokaknak kellemes meglepetést azzal, hogy 55 percig tartották magukat a brazilok ellen.

Végül a dél-amerikaiak bedarálták a kommunista ország válogatottját, szoros meccsen 2:1-re győztek. Ezzel szemben Elefántcsontpart csalódást okozott azzal, hogy csak 0:0-ra volt képes Portugália ellen, ráadásul a két nagyágyú meccse kis híján unalomba fulladt.

Aki vasárnap este leül a tévé elé megnézni a Brazília-Elefántcsontpart meccset, az abban bízhat, hogy a második csoportkörben már kevésbé lesz értelme taktikázni, így talán egy jó meccset láthatunk. A BetClic internetes fogadóiroda a brazil győzelemre fizeti a legkevesebb pénzt: Kakáék sikere a tét 1,7-szeresét fizeti. Az elefántok győzelme ötszörös nyereménnyel kecsegtet, míg a döntetlen 3,5-szeres pénzt ér.

Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa az első körben egy pontot szerzett azzal, hogy eltalálta, a brazilok megverik Észak-Koreát. A menedzser szerint este brazil fieszta lesz Dél-Afrikában, hiszen a selecao 4:0-ra elgázolja Elefántcsontpartot. Ez pedig könnyen az afrikai válogatott kiesését jelentheti, hiszen az utolsó kör előtt mindössze egy pontja lenne. Ha bejön Balogh Levente tippje, akkor az harmincszoros nyereményt jelent a szerencséseknek a BetClicnél.Ronaldóék bedarálják a vörösöket


A csoport másik meccsén a portugálok csapnak össze Észak-Koreával hétfő kora délután. Már említettük, hogy a portugálok csak egy unalmas 0:0-ra voltak képesek Elefántcsontpart ellen, azonban a kommunista Korea elleni meccset talán komolyabban veszik már Cristiano Ronaldóék.

Észak-Koreát a világbajnokság előtt "sötét lóként" emlegették, hiszen a kommunista ország fiai 44 éve szerepeltek utoljára vb-n. Az első meccs alapján sokaknak kellemes meglepetést okozott a koreaiak szívós játéka, hiszen az 55. percig 0:0-ra álltak a sokkal esélyesebb brazilok ellen.

A BetClic oddsai alapján már egy esetleges koreai pontszerzés is hatalmas meglepetés lenne, hiszen már egy döntetlen esetén is 4,75-szörös pénz jár a fogadóknak. Egy koreai győzelem kilencszeres nyereséggel kecsegtet, míg a portugálok papírforma-sikere esetén a tét 1,33-szorosa jár vissza.

Balogh Levente szerint nem fognak gálázni Cristiano Ronaldóék ellen, a Szentkirályi főnöke 2:0-ás sikert vár a portugál válogatottól. Ha ezt az eredményt még a meccs előtt ezer forinttal megfogadjuk a BetClicnél, akkor a kilencven perc végén hatezer forint jár vissza.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.