TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Cisco Systems Magyarország előrejelzése szerint az idénre 1 milliárd forintosra becsült internetes telefonpiac (IP-telefónia) két év múlva négy, öt év múlva 10 milliárd forintra nő.

A Cisco Systems Magyarország előrejelzése szerint az idénre 1 milliárd forintosra becsült internetes telefonpiac (IP-telefónia) két év múlva négy, öt év múlva 10 milliárd forintra nő - közölte Papp István, a társaság értékesítési vezetője.

Papp István elmondta: a Cisco számára az IP-telefónia és az ehhez kapcsolódó IP alapú telefonos alkalmazások stratégiai területet képviselnek, hiszen a következő, augusztusban kezdődő pénzügyi évben a teljes árbevétel 15-20 százalékát új technológiák értékesítéséből várja a társaság. Az IP-piac fejlődésére szerinte jellemző, hogy az elmúlt három hónapban az egy call manager-re, alközpontra jutó telefonkészülékek száma a tízszeresére nőtt. Ez pedig azt jelzi, hogy az IP-telefont már nemcsak teszt-jelleggel alkalmazzák a vállalatok, hanem egyre szélesebb körben veszik igénybe ezen internetes kommunikáció előnyeit. A Cisco Systems Magyarország például azt várja, hogy korábban jellemző százas nagyságrendű eladásokkal szemben az idén már 5-10 ezer IP-telefon működtetéséhez alkalmas rendszert értékesít. A szakértők szerint az IP-telfon akár 10-50 százalékos megtakarítást is lehetővé tesz felhasználóinak a hagyományos távközlési berendezésekhez képest.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.