1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egyszerre négy új tévécsatornát indított szerdán a legnagyobb hazai kereskedelmi televízióban, az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport - a társaság tájékoztatása szerint egyelőre a UPC digitális csomagjában lesznek elérhetőek az új adók.

Az IKO Románia Srl. a Reflektor TV nevű sztárcsatornát, a Film+-t "kiegészítő" Film+2-t, a szórakoztató programokat kínáló Poén! és a Sorozat+ adókat indította el; tájékoztatásuk szerint további kábelszolgáltatókkal tárgyalnak.

Emlékeztettek arra: ezzel 10 csatornára bővül a cég kábelportfóliója, amelyet eddig a Film+, a Cool TV, a Sportklub, a SportKlub+ - The Football Channel, a DoQ dokumentumfilm-csatorna, valamint a The Fishing and Hunting Channel horgász-vadászadó alkotott.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!