1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Alcatel-Lucent közölte, hogy nagyjából négyezer dolgozójától válik meg 2009-ig. A cég jelezte, hogy módosította az éves bevételi növekedés várakozásait, mivel a piacon - főként Észak-Amerikában - lassulás tapasztalható.

Az Alcatel-Lucent a javított előrejelzésről és az extra költségcsökkentő intézkedésekről azután tett bejelentést, hogy a francia-amerikai telekommunikációs cég figyelmeztetést adott ki a harmadik üzleti negyedévi működési profitot illetően.

A befektetők üdvözölték a lépést és az újraszerveződési intézkedésekről tett bejelentést, hiszen a részvények több mint négy százalékkal emelkedtek.

Az Alcatel-Lucent a harmadik profitfigyelmeztetést hozta nyilvánosságra a 2006. decemberi egyesülés óta. A vállalatnak a leépítések után - ami várhatóan érinti Franciaországot is - 16 500 dolgozója marad.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!