1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az amerikai Kraft Foods arra készül, hogy ellenséges felvásárlási ajánlatot tegyen a brit Cadbury édességgyártóra - közölte a The Observer című brit lap vasárnap.

Citybeli forrásokra hivatkozva a lap arról számolt be, hogy a világ második élelmiszeripari óriáscége, a Kraft Foods ajánlata 11 milliárd fontra értékelné a brit céget.

Az ellenséges felvásárlási ajánlat meglepetést keltene a jelenlegi szakaszban, mivel az amerikai vállalat még nem nyújtott be hivatalos felvásárlási kérelmet a Cadbury igazgatótanácsának.

A Kraft Foods három hete 10,2 milliárd fontos nem hivatalos ajánlatot tett, de azt a Cadbury vezetése azonnal elutasította, azzal az indokkal, hogy a javasolt vételár "alapvető mértékben alulértékeli" a céget.

A Cadbury 1824-ben alakult; legismertebb terméke, a Dairy Milk csokoládé 1905 óta létezik.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!