1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A brit menedzserek nem támogatják eléggé beosztottjaikat, és sokszor a teljes igazságot sem osztják meg velük a munkákkal kapcsolatban - legalábbis ez áll abban a frissen publikált tanulmányban, amelyből az is kiderül, hogy a brit dolgozók egyharmada egyáltalán nem bízik főnökében.

A megkérdezettek körében tízből nyolc nyilatkozott úgy, hogy főnökük már cserbenhagyta őt a múltban. Ötven százaléknál is több válaszadó vélte úgy, hogy a menedzserek csak akkor fogják az alkalmazottak pártját, ha az nekik személyesen is előnyös - derül ki az Investors in People felméréséből.

A dolgozók többsége úgy érzi, hogy a főnökök nem adnak elegendő támogatást a munka elvégzéséhez, és sokszor nem reagálnak a felmerülő panaszokra, szakmai aggályokra sem. A válaszolók egyharmada sem állította, hogy teljesen megbízik feljebbvalójában, csaknem felük (45 százalék) pedig azt állítja, hogy sokszor a munkához elengedhetetlen információkat tartanak vissza a vezetők.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!