TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A fenti kijelentés nem csak a magyar cégekre igaz, hanem egy most publikált tanulmány szerint a brit cégek körében is.

A cégek többségének alapvető problémája van, ha a világhálón kell bemutatkoznia. A kutatás során 60 honlapot megvizsgálva 50 százalékuk esetében már a főoldalról mutatott az oldalról elvezető hyperlink.

A cégek 30 százalékának oldalán nincs a társaság telefonszáma feltüntetve, miközben csak a 23 százalékuk adta meg, milyen problémával mely kontaktszámot érdemes hívni.

A websiteok 18 százalékán semmiféle visszacsatolásra nincs lehetőség, a cégek nem adtak meg semmilyen elérhetőséget. Igaz akik megadtak elérhetőséget azok 57 százaléka sem tett ki magáért, hiszen ők csak hagyományos levélcímet adtak meg, a sokkal ügyfélbarátabb e-mail helyett.

A cégek 90 százaléka tett fel az oldalára animációt, miközben az információkról megfeledkeztek. 20 százalékuk tartalmaz helyesírási hibát, 47 százalék pedig rossz helyre mutató linket.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.