TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Nem fizet vissza egy négymilliárd dolláros áthidalő kölcsönt és 3,2 milliárdnyi csődfinanszírozást az amerikai Chrysler autógyártó - értesült kormányzati forrásokból a CNN.

A kormányzati illetékes elmondta, hogy a négymilliárdos kölcsönt a csődeljárás során leírják. Az állam az eljárás keretében nyolc százalékos részesedést szerez a cégben, ami kompenzálja az adófizetőket az elveszett pénzért - tette hozzá.

Az amerikai autógyártás egyik pillérének számító Chrysler a múlt héten jelentette be, hogy csődvédelmet kér, miután a kormánnyal és a hitelezőkkel folytatott egyeztetések kudarcba fulladtak. Egy nappal később Barack Obama elnök megerősítette a hírt, és bejelentette, hogy a Chrysler túlélése érdekében az olasz Fiat húsz százalékot vásárol a cégből. A legfrissebb sajtóhírek szerint a csődbíróság 4,5 milliárd dolláros működési hitelt engedélyezett a társaságnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.