1p

A becsődölt Malév utolsó gépére január 6-ig lehetett ajánlatot tenni, de a felszámoló tájékoztatása szerint ezúttal sem érkezett be ajánlat - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

A felszámoló a CRJ típusú repülőgépért ezúttal is 3,6 millió dollárt (800 millió forint) várt, de most is hiába. Az idő pedig a gép állapota ellen dolgozik, így félő, hogy hamarosan már csak alkatrésznek lehet majd eladni.

A gép mellett hamarosan újra meghirdetik a nemzeti légitársaság egykori balatonlellei üdülőjét és egyéb kis értékű ingóságokat is.

A lap felidézte: a bíróság nemrég 2014. június 30-ig hosszabbította meg az eljárás határidejét.

Demeter Csaba, a HUNALPA Magyar Közforgalmú Pilóták Egyesülete elnöke korábban a lapnak elmondta: mintegy 900 ember lassan két éve vár a pénzére, ami nettó 2 milliárd forint. Ezt a felszámolás biztosan nem fedezi, ezért állami segítséget kértek.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!