1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A német pénzügyminisztérium közleményben cáfolta szerdán azt a sajtóhírt, miszerint a berlini kormány tervet készít a legnagyobb német kereskedelmi pénzintézet, a Deutsche Bank megmentésére.

"A kormány nem készít elő mentőcsomagot. Megalapozatlanok az ilyen típusú találgatások" - szögezte le a pénzügyminisztérium.

A die Zeit című német hetilap szerdán azt írta, hogy a kormány és az illetékes hatóságok mentőprogramot készítenek elő arra az esetre, ha a Deutsche Bank vészhelyzetbe kerülne, mert nem tudja előteremteni a szükséges pénzt jogi problémáinak rendezésére.

Ezekre az autókra járhat milliós állami támogatás 

Az amerikai igazságügyi minisztérium szeptember közepén indítványozta, hogy 14 milliárd dollárra büntessék meg a Deutsche Bankot, mert a jelzáloghitel-válság előtt fedezet nélküli kötvényeket forgalmazott az Egyesült Államokban.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!