<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Chrysler cáfolta azokat a felröppent találgatásokat, hogy a hármas számú amerikai autógyártó - amely egykor a német Daimler céghez tartozott - vevőt keres egyes márkáira, illetve vállalatrészeire.

Lapértesülések szerint az egyik vevő a francia Renault-Nissan lenne, a másik egy jelentős gyártói kapacitásokkal rendelkező nagy nemzetközi beszállító, a kanadai Magna International.

Egyes híresztelések szerint a Jeep márkát, vagy egy komplett illinoisi gyártóüzemet bocsátaná áruba a Chrysler, illetve fő részvényese, a Cerberus Capital pénzalap. A Chrysler kettes számú vezetője szerint soha nem beszéltek a Renault illetékeseivel.

A Chrysler az amerikai kormányzat négymilliárd dolláros pénzügyi mentőövével tartja jelenleg felszínen magát. Teljes vagy részbeni átadása egy vevőnek a részvényesek mellett az amerikai hatóságok jóváhagyásától is függ.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.