2009. augusztus 27. 08:26

Nagy tervekkel indította tavaly nyáron a Pannon GSM infosarok.hu néven hírportálját, amelyet idén szeptember 30-val megszüntet.

A Pannon akkori terveiről Ove Fredheim azt nyilatkozta, hogy a néhány száz millió forintból megvalósuló weboldal célja, hogy a legkedveltebb magyarországi kezdő oldal legyen. A tervek szerint az oldal reklámokból eltartotta volna önmagát.

Bő egy évvel később azonban a Pannon arra a következtetésre jutott, hogy a jelen gazdasági környezet és annak a médiapiacra gyakorolt hatása nem kedvez az ilyen irányú befektetéseknek. Ennek eredményeként döntött úgy a Pannon vezetősége, hogy megszünteti a portál működését. Ezzel párhuzamosan felszámolja a site működésére létrehozott Step Ahead Kft-t., olvasható a társaság közleményében.

Idén a hirsarok.hu mellett már beszüntette működését a Zoom.hu, valamint a Zona.hu is.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.