<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A gazdasági válság közepette is fenntartja eredeti magyarországi beruházásával kapcsolatos célkitűzését a gumiabroncsgyártó Hankook - mondta el a Napi Gazdaságnak Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. pr-menedzsere.

Roy Katalin egyúttal hangsúlyozta, hogy a dél-koreai cégnek nincsenek értékesítési gondjai, egyelőre nem csökkentette a magyarországi gyár termelését.

A pr-menedzser szerint az is nagy eredmény, hogy az évi kétmillió abroncsot jelentő magyarországi piacon a Hankook ma már öt százalékos részesedéssel rendelkezik.

A Hankook tervei továbbra is hosszú távúak Magyarországon, csak idő kérdése, hogy mikor valósul meg a beruházás következő fázisa, amelyet eredetileg 2010-ig terveztek és amelynek eredményeként a jelenlegi évi ötmilliós kapacitást megduplázzák, a foglalkoztatottak száma pedig a jelenlegi 1200 főről 1500-ra bővül, írja a Napi Gazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.