<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem lesz mozdonyvezetői sztrájk január 24-én, mivel a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. ma konstruktív megállapodást kötött a Mozdonyvezetők Szakszervezetével a kért munkakörülmény javító intézkedésekről, írja közleményében a MÁV.

A mai napon a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. és a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) megállapodást írt alá, melyben a vasúttársaság vállalta, hogy több pontban is eleget tesz a szakszervezet mozdonyvezetők munkakörülményeinek javításáról szóló kérésének, a MOSZ pedig vállalta, hogy ezen kérdések kapcsán nem hirdet sztrájkot sem most, sem egészen két éven keresztül - derül ki a MÁV közleményéből.

A vasúttársaság vezetése a szűkös gazdasági erőforrások ellenére folyamatosan igyekszik javítani a mozdonyvezetők munkakörülményeit - hangsúlyozzák. A munkáltató az elkövetkező időszakban egyebek közt elvégzi több mint száz vontatójármű klímaberendezéssel felszerelését, mozdonyvezetői munkahelyek korszerűsítését, szükség esetén nyílászárók szigetelésének javítását.

mfor.hu