<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Posta Zrt. elnyerte a World Mail Awards elismerést a biztonság kategóriában - közölte a társaság kedden.

A posták világában legrangosabb elismerésnek tartott díjat hétfőn este adták át a postai vezetők soros találkozója, a World Mail and Express konferencia nyitóeseményén, Budapesten. A nemzetközi szakmai díjat évente 12 kategóriában adják.

A biztonság kategóriában a díjat az a társaság kapja, amely a díjkiosztást megelőző évben a legtöbbet nyújtotta a postai folyamatokban jelentkező bűncselekményekkel, hamisítási ügyletekkel szemben folytatott harcban.

Az idén a Jersey Post pénzmosás-elleni tevékenysége és a US Post hamisítást szűrő fejlesztése mellett a Magyar Posta kézbesítővédelmi programját választották a legjobbak közé, majd ítélték a legjobbnak a magyar pályázatot a végső szavazásban.

A Magyar Posta tájékoztatása szerint Magyarországon mintegy 10 ezer kézbesítő csaknem 90 százaléka rendszeresen visz házhoz pénzt. A Magyar Posta több óvintézkedést vezetett be annak érdekében, hogy csökkentse a kézbesítői munka veszélyességét. Egyebek közt alkalmazzák a speciális postástáskát, tréningekkel segítik a kézbesítők felkészülését az esetleges támadásokra, valamint bizonyos esetekben személyi védelmet biztosítanak.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.