TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. szeptember 26. 13:44

Kiválósági tanúsítványt (Certificate of Excellence) kapott a Magyar Posta Zrt. nemzetközi küldeményeket feldolgozó üzeme.

A nemzetközi szakmai elismerést Ross Hinds, a tanúsítást végző független postai szervezet, az International Post Corporation (IPC) szolgáltatásokért felelős igazgatója adta át Szűts Ildikónak, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatójának pénteken Budapesten.

Szűts Ildikó a díjátadás kapcsán hangsúlyozta: az elismerés azt mutatja, hogy a magyar posta kiváló szolgáltatást nyújt a nemzetközi küldeményforgalomban.

Az IPC kiválósági tanúsítvány a nemzetközi üzemek legmagasabb szintű elismerése az egész világon. Magyarország mellett eddig 15 ország üzemei - többek között Frankfurt, Brüsszel, Koppenhága, Stockholm, New York, San Francisco, Los Angeles, Miami, Chicago, Amszterdam üzemei - nyerték el ezt a tanúsítványt.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.