2008. szeptember 26. 13:44

Kiválósági tanúsítványt (Certificate of Excellence) kapott a Magyar Posta Zrt. nemzetközi küldeményeket feldolgozó üzeme.

A nemzetközi szakmai elismerést Ross Hinds, a tanúsítást végző független postai szervezet, az International Post Corporation (IPC) szolgáltatásokért felelős igazgatója adta át Szűts Ildikónak, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatójának pénteken Budapesten.

Szűts Ildikó a díjátadás kapcsán hangsúlyozta: az elismerés azt mutatja, hogy a magyar posta kiváló szolgáltatást nyújt a nemzetközi küldeményforgalomban.

Az IPC kiválósági tanúsítvány a nemzetközi üzemek legmagasabb szintű elismerése az egész világon. Magyarország mellett eddig 15 ország üzemei - többek között Frankfurt, Brüsszel, Koppenhága, Stockholm, New York, San Francisco, Los Angeles, Miami, Chicago, Amszterdam üzemei - nyerték el ezt a tanúsítványt.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.