2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A március 15-i nemzeti ünnep minden fontosabb budapesti helyszínéről egész nap élőben tudósít a TV2, melyet a neten keresztül követhetnek az érdeklődők. A reggel kilenc órától estig tartó folyamatos közvetítés segítségével a TV2 hírműsorának honlapjára kattintó érdeklődők egyszerre lehetnek ott virtuálisan a Parlamentnél, a Múzeumkertben, a Petőfi-szobornál és az Erzsébet hídon is.

2008. március 15-én Magyarországon először nyílik arra lehetőség, hogy több helyszínről, folyamatosan és akár szimultán tájékozódjanak a netezők élő televíziós közvetítés on-line közzétételén keresztül.

A TV2 ugyanis egész nap élőben közvetíti a nemzeti ünnep budapesti történéseit, így többek közt a Parlament előtti ünnepélyes zászlófelvonást, a Múzeumkertben zajló ünnepi műsort, a Fővárosi Önkormányzat megemlékezését a Petőfi-szobornál és a FIDESZ Erzsébet hídra meghirdetett nagygyűlését.

A csatorna azért döntött úgy, hogy on-line teszi elérhetővé a nemzeti ünnep eseményeit, mert a Tények március 9-i népszavazással kapcsolatos híreit és élő bejelentkezéseiet nem csak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban és Európa több országában is a www.tenyek.hu oldalán követték figyelemmel nagy számban a netezők.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!