2008. március 14. 18:39

A március 15-i nemzeti ünnep minden fontosabb budapesti helyszínéről egész nap élőben tudósít a TV2, melyet a neten keresztül követhetnek az érdeklődők. A reggel kilenc órától estig tartó folyamatos közvetítés segítségével a TV2 hírműsorának honlapjára kattintó érdeklődők egyszerre lehetnek ott virtuálisan a Parlamentnél, a Múzeumkertben, a Petőfi-szobornál és az Erzsébet hídon is.

2008. március 15-én Magyarországon először nyílik arra lehetőség, hogy több helyszínről, folyamatosan és akár szimultán tájékozódjanak a netezők élő televíziós közvetítés on-line közzétételén keresztül.

A TV2 ugyanis egész nap élőben közvetíti a nemzeti ünnep budapesti történéseit, így többek közt a Parlament előtti ünnepélyes zászlófelvonást, a Múzeumkertben zajló ünnepi műsort, a Fővárosi Önkormányzat megemlékezését a Petőfi-szobornál és a FIDESZ Erzsébet hídra meghirdetett nagygyűlését.

A csatorna azért döntött úgy, hogy on-line teszi elérhetővé a nemzeti ünnep eseményeit, mert a Tények március 9-i népszavazással kapcsolatos híreit és élő bejelentkezéseiet nem csak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban és Európa több országában is a www.tenyek.hu oldalán követték figyelemmel nagy számban a netezők.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.