1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Saint Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt. néven folytatja tevékenységét a Raab Karcher Zrt. - tájékoztatta a társaság az MTI-t pénteken.

A cég közleménye szerint az anyavállalatnál történt tulajdonosváltás indokolta a névváltást. Ugyanakkor az új nevű társaság a jövőben is Raab Karcher néven üzemelteti a fogyasztókat közvetlenül megcélzó, általános építőanyag kereskedelmi profillal rendelkező üzleteit.

Az építőanyag gyártásban is érdekelt francia Saint Gobain Európa legnagyobb építőanyag-kereskedelmi vállalata, egyben a világ legnagyobb csempeforgalmazó csoportja, amely a jövőben újabb szolgáltatásokat meghonosítva, további márkák magyarországi bevezetésére is készül.

A német építőanyag-kereskedelmi piac meghatározó szereplőjének számító Raab Karcher csoport 1995-ben jelent meg a magyar piacon: a Budapesti, az Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli TÜZÉP-ek privatizációjában vett részt.

A 1665-ben alapított francia Saint Gobain csoporthoz olyan vállalatok tartoznak, mint a Terranova, a Rigips és az Isover. A vállalkozás 19 országban 3300 üzlettel rendelkezik. A 58 ezer főt foglalkoztató Saint Gobain csoport 2006-ben 16 milliárd euró forgalmat ért el.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!