TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nevet változtat Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása, a Wallis Ingatlan Zrt. Az új elnevezés WING Zrt. lesz.

A társaság meghívásos pályázatot írt ki új arculat tervezésére, amelyre három kreatív ügynökséget - az Allison Advertisinget, a Café Design-t valamint a Robin Design-t – és egy független grafikusművészt, Árendás Józsefet kértek fel. A pályázatot a Robin Design nyerte meg egyszerű, elegáns mégis stabilitást sugárzó pályázati anyagával, áll a társaság közleményében.

A névváltásnak köszönhetően megújul a társaság logója és a kapcsolódó arculati elemek. Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása azért döntött a változtatás mellett, mert az elmúlt években mutatott eredményei elengedhetetlenné tették egy a márkaértéket jobban képviselő név és ehhez tartozó logó és arculat használatát.

A vállalat egyik legfőbb célja, hogy az új név és arculat egyértelműbben tükrözze a társaság stabilitását, fejlődését, az általa képviselt projektek minőségét, értékét és az ott dolgozók kreativitását. A névváltás oka a fentiek mellett az egységes hazai és nemzetközi használat gördülékennyé tétele.

A nemzetközi életben a név a márkaértékekkel harmonizáló jelentést kap (WING – szárny, csoport), illetve feloldja az eddig nehezen megoldható egységes hazai és nemzetközi használatból adódó problémákat (Wallis Ingatlan – Wallis Real Estate).

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.