2016. december 9. 18:37

A Bonafarm Csoport a mai napon a médiában megjelent hírekre reagálva tájékoztatja a sajtó képviselőit, hogy sem Csányi Sándor, sem a Bonafarm Csoport nem érdeklődik a Sikér Zrt. tulajdonában álló egyik malom iránt sem.

A cég által kiadott szűkszavú közlemény szerint nem tervezik azok megvásárlását, tárgyalásokat nem folytattak és nem is folytatnak az ügyben. Minden a sajtóban megjelenő ezzel ellentétes hír megalapozatlan.

Ma a Magyar Nemzetben jelent meg, hogy a nemrég még 10 milliárdos forgalmú, de mára már csődbe ment Sikér Zrt.  vagyonára az ország két legbefolyásosabb mezőgazdasági vállalkozója: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és Csányi Sándor OTP-elnök is szemet vetett. Mészárosnak a Felcsúthoz közeli bicskei malomra fáj a foga, Csányi pedig a szekszárdit szeretné megszerezni. Ezt az értesülést cáfolta most a Bonafarm. 

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.