TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Nivea termékeket forgalmazó Beiersdorf és a Smart kisautókat értékesítő MB-Auto Magyarország Kft közös promócióba kezdett, az akció záróeseménye november 22-én a Reklámzabálók Éjszakáján lesz.

A kampány, amelyet a Foote, Cone & Belding (FCB) szervezett a Reklámzabálók Éjszakáján zárul. Az eseménynek az egyik szponzora épp a Nivea Deo lesz. A szakmai közönség számára a hostessek termékmintákkal és szórólapokkal kommunikálják majd az új termékeket. A közös promóció fő üzenete a három, illatában és funkciójában is különböző Nivea Deo újra bevezetése volt.

A kampány során Budapestet három, a márkák arculatának megfelelően brandelt smart városi kisautóval járták a hostessek, és a főváros különböző forgalmas pontjain leparkolva juttatták célba az attraktív termékmintákat. A promóció a Mammut és Corvin mozikban kiállított autók mellett vidéken a Tesco áruházak előtt is folytatódott.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.