1p

Carolyn McCallt nevezték ki az EasyJet új vezérigazgatójának. A média világából érkező hölgy Andy Harrisont váltja, aki tavaly júniusban jelentette be távozását.

(Forrás: Telegraph)

Az új vezérigazgató 1986 óta a Guardian Média Csoporton belül töltött be különböző pozíciókat, 2006-tól a médiabirodalom csoport-vezérigazgatójaként dolgozott. Emellett 2005. márciustól 2008. áprilisig a Tesco, 2008. októbertől 2009. decemberig pedig a Lloyds Bank Csoport igazgatótanácsának tagja volt.

Az EasyJet lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint McCall már eddig is bizonyított operációs területen a gyorsan változó online fogyasztói piacon, valamint széles körű kormányzati és lobbi tapasztalattal rendelkezik. "A kiválasztási folyamat során a választás egyhangúan esett az erős és remek stratégia képességekkel rendelkező McCallra" - indokolta a kinevezést Sir Michael Rake, az easyJet elnöke.

McCall várhatóan 2010 nyarától fogja betölteni új pozícióját.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!