1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A korábban az Origo médiaportfoliójába tartozó cotcot.hu márciustól a Generál Média tulajdonába került.

A cotcot.hu oldalt még 2007 őszén a cotcot.hu Kft. hozta létre az origo megrendelésére, és az elsődleges célcsoportja a fiatal női olvasóközönség lett. A cotcot.hu 2007 őszétől 2010 tavaszáig működött az [origo] portfolióban, míg március elején a Generál Média Kft. megvásárolta az oldalt. Így a cotcot.hu a Generál Média 36. weboldalaként folytatja tovább a működését.

A cotcot.hu azzal az alapvető céllal indult, hogy a piacon szereplő, hagyományosnak mondható női tartalmak mellett kitapossa az utat valami egészen másnak. A tulajdonos-váltással az oldal céljai és célközönsége semmit sem változik, az új tulajdonos ígérete szerint továbbra is minőségi és naprakész tartalom várja majd az oldal olvasóit.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!