2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jelentősen megnövelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így a legmodernebb, interaktív tévészolgáltatásokat további 100 ezer – többségében vidéki településeken élő háztartásban – élvezhetik az előfizetők. Közel 25 százalékkal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma: ezentúl több mint 500 ezer család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást.

Az Invitel elsősorban vidéki nagyvárosokban és kisebb településeken számít első számú helyi szolgáltatónak. De a fejlődés nem állhat meg a nagyvárosok határaiban, a legmodernebb digitális és interaktív szolgáltatásokat egyre több előfizetőnkhöz juttatjuk el – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – A lefedettségbővítéssel újabb 100 ezer család számára tettük elérhetővé a kényelmesebb, tartalmasabb otthoni szórakozást: azt, hogy a saját ritmusukban tévézzenek, hozzáférjenek az IPTV interaktív szolgáltatásaihoz.

Az Invitel IPTV-je számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amivel a hagyományos tévészolgáltatás nem. A megállítható, felvehető és visszatekerhető tévéadással egy család rugalmasabban szervezheti a mindennapjait. Az online videotékából egy ujjmozdulattal tudunk filmeket kölcsönözni, a Tegnap TV-je pedig egy olyan IPTV-funkció, amivel egyes csatornák műsorát lehet akár 72 óráig visszanézni, anélkül, hogy előre beállítottuk volna a felvételt. Az IPTV kényelmi funkcióin felül az Invitelnél érhető el az egyik legszélesebb csatornaválaszték.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!