<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Jelentősen megnövelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így a legmodernebb, interaktív tévészolgáltatásokat további 100 ezer – többségében vidéki településeken élő háztartásban – élvezhetik az előfizetők. Közel 25 százalékkal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma: ezentúl több mint 500 ezer család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást.

Az Invitel elsősorban vidéki nagyvárosokban és kisebb településeken számít első számú helyi szolgáltatónak. De a fejlődés nem állhat meg a nagyvárosok határaiban, a legmodernebb digitális és interaktív szolgáltatásokat egyre több előfizetőnkhöz juttatjuk el – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – A lefedettségbővítéssel újabb 100 ezer család számára tettük elérhetővé a kényelmesebb, tartalmasabb otthoni szórakozást: azt, hogy a saját ritmusukban tévézzenek, hozzáférjenek az IPTV interaktív szolgáltatásaihoz.

Az Invitel IPTV-je számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amivel a hagyományos tévészolgáltatás nem. A megállítható, felvehető és visszatekerhető tévéadással egy család rugalmasabban szervezheti a mindennapjait. Az online videotékából egy ujjmozdulattal tudunk filmeket kölcsönözni, a Tegnap TV-je pedig egy olyan IPTV-funkció, amivel egyes csatornák műsorát lehet akár 72 óráig visszanézni, anélkül, hogy előre beállítottuk volna a felvételt. Az IPTV kényelmi funkcióin felül az Invitelnél érhető el az egyik legszélesebb csatornaválaszték.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.