2001. január 18. 11:00

Tavaly az első tizenegy hónapban 1,2 százalékkal nőttek a reálkeresetek.

Tavaly az első tizenegy hónapban a teljes munkaidőben foglalkoztatottak bruttó nominális átlagkeresete 13,2 százalékkal, nettó átlagkeresete 11,1 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, ez 1,2 százalékos reálkereset növekedést jelentett - hozta nyilvánosságra a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.

Az egy hónapja közölt adatok szerint a múlt év első 10 hónapjában a reálkeresetek szintén 1,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Tavaly november végén 2 millió 720 ezerre nőtt az alkalmazásban állók létszáma, ami egy százalékkal magasabb mint az előző év azonos időszakában. Létszámbővülést a versenyszférában tapasztaltak, a költségvetési intézményeknél valamivel kevesebben dolgoztak 2000 novemberében, mint egy évvel korábban.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!