<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A napi egy járat mellett további heti hármat állít be Moszkva és Budapest között az Aeroflot. A legnagyobb orosz légitársaság a lépéssel gyorsításra kényszeríti a Malévet, amely fő tulajdonosán keresztül az orosz piacról érkező utasok számának növelését tervezi, írja a Világgazdaság.

Az Aeroflot – mely szeptembertől csak a  mostaninál nagyobb, A320-as repülőgépet üzemeltet a Budapest-Moszkva útvonalon – számára jól jönne a bővítés nyomán remélt pluszbevétel, ugyanis javítani kellene a tavalyi igen rossz pénzügyi eredményt.

A térségünket érintő másik fontos fejlemény a társasággal kapcsolatban, hogy az Aeroflot Cargo gazdaságtalan működésre hivatkozva egyelőre nem nyitja meg eszéki regionális központját. A fennakadás oka, hogy az orosz cég ez év májusában úgy döntött, jelenleg nem kifizetődő, hogy Eszékről üresen térjenek vissza a gépek a moszkvai Seremetyjevóra.

A vállalat elsősorban kínai megrendelőkkel kötött szerződése alapján szállítana ázsiai országokból Eszékre, ahonnan kamionokkal látnák el Dél-Magyarország, Szerbia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina kínai kereskedőit, piacait és üzleteit olcsó áruval, számol be a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.