2016. november 13. 11:07

Az Audi német autógyártó jelentősen növelheti járműgyártását Kínában annak a megállapodásnak az alapján, amit a kínai állami SAIC Motor Corp autógyárral kötött - közölte az ügyletet jól ismerő forrás elmondása alapján a Reuters.

Értesülések szerint az Audi hétfőn jelenti be hivatalosan a megállapodást és annak részleteit. A hírügynökség által idézett forrás szerint a Volkswagen csoporthoz tartozó Audi jelentősen növelni akarja autógyártását Kínában, amely a világ legnagyobb autópiaca. Az Audi az idei eső nyolc hónapban több mint 361 ezer autót adott el Kínában, 6,8 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

Az Audi Kínában jelenleg valamennyi autóját egyetlen helyi céggel, a FAW Group Corp vállalattal gyártja közösen. A déli országrészben található Fosan városában az A3-es modellt, az északkeleti Csangcsunban pedig egyebek között az A4-est és az A6-ost, valamint a Q3 és a Q5 modelleket állítják elő.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.