1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A korábbi 20 helyett immár a Chrysler autógyár 25 százalékos tulajdonrészét birtokolja az olasz nagyvállalat.

A Fiat a jelenlegi 20 százalékról 25-re emeli részesedését Chrysler autógyárban, miután egy új gyárat létesít az Egyesült Államokban, ahol üzemanyagtakarékos motorokat állítnak elő. Ezzel az olasz autóipari csoport teljesítette az amerikai kormányzatnak a Chrysler megvételekor tett vállalásainak egyikét.

Az olasz autógyár összességében 35 százalékra növelheti részesedését az amerikai cégben, ha további két feltételt teljesít: növeli a Chrysler modellek nemzetközi értékesítését, és új kisautó gyártását kezdi meg Amerikában.

Jelenleg a Fiat a második legnagyobb tulajdonos az amerikai autógyárban, a részvények 68 százaléka az UAW nyugdíj- és egészségügyi alap birtokában van, az amerikai kormányzatnak 10, a kanadainak 2 százalékos részesedése van a cégben. Az olasz vállalat 2008 végén szerzett tulajdonrészt az amerikai cégben, miután az amerikai kormány 12 milliárd dollárral kisegítette a csőd szélére került autógyárat.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!