<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Autóeladásainak fellendülését várja a Hyundai az Egyesült Államokban attól az ösztönző programtól, amelyet július 1-jével indít. Azoknak, akik július 1. és augusztus 31. között vásárolnak gépkocsit, a dél-koreai autógyártó egy évig gallononként (hozzávetőleg 4 liter) 1,49 dolláros benzinárat garantál. (Jelenleg egy gallon benzin 2,63 dollárba kerül).

Ez autónként évi ezer dollár megtakarítást jelent a vásárlóknak. A dél-koreai vállalat az akcióval azokat a potenciális vevőket célozza meg, akik az üzemanyagár jövőbeli alakulásának bizonytalansága miatt tartózkodnak az autóbeszerzéstől.

Hasonló akciót indított tavaly a Chrysler is, de akkor a vevők rosszul jártak, mert időközben csökkent az üzemanyag ára.

A Hyundai az év elején már indított egy ösztönző programot, akkor azt vállalta, hogy a vevő visszavihette az autót a kereskedőhöz, ha egy éven belül elveszítette az állását.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.