1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy regionális leányvállalata kollektív szerződését alkalmazná az Austrian Airlines (AUA), hogy csökkentse a személyzeti kiadásokat - döntött csütörtökön a Lufthansa veszteséges osztrák leányvállalatának felügyelőtanácsa.

Az AUA formailag a Tyrolean Airlineshoz helyezné át légi közlekedését, hogy a munkáltatói szempontból akár 25 százalékkal kedvezőbb kollektív szerződés léphessen életbe a repülő személyzet foglalkoztatására.

Az AUA közleménye szerint egy 220 millió eurós szanálási program része. A szakszervezet előzőleg elutasította az AUA saját kollektív szerződésének átalakítását. Az üzemi tanács szerint tömegesen hagyhatják el pilóták az AUA-t.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!